Weer App


Het weer heeft geen geheimen meer ...

Het weer bepaalt in grote mate het succes van heel wat land- en tuinbouwactiviteiten. Ook voor alle werkzaamheden in de tuin is het belangrijk om het weer nauwkeurig te kunnen volgen en voorspellen. Bayer Garden draagt hier graag haar steentje aan bij met de nieuwe app ‘Weer Météo Bayer’.

Nieuwe app ‘Weer Météo Bayer’

Na het succes van de weersvoorspellingen op haar website heeft Bayer CropScience de applicatie ‘Weer Météo Bayer’ ontwikkeld. Doordat diverse mobiele technologieën tegenwoordig overal beschikbaar zijn, kunnen de gebruikers van deze app op elk moment heel gedetailleerde weersinformatie raadplegen.

Wat zijn de mogelijkheden van de app?

De applicatie biedt tal van mogelijkheden:

  • Weersinformatie raadplegen voor een specifieke locatie in België (plaatsbepaling via gps).
  • De weersinformatie van de dag zelf of van de volgende dagen bekijken via gemakkelijk te begrijpen symbolen (de applicatie bevat een legende van de symbolen).
  • De weersgegevens zijn onderverdeeld in vier blokken: de bewolkingsgraad, de temperatuur (luchttemperatuur en temperatuur aan de grond), de neerslag (regen, luchtvochtigheid) en de wind (richting, snelheid, rukwinden).
  • Bekijk hoe de bewolking zal evolueren dankzij de radarbeelden in de app.

Het weerbericht wordt permanent bijgewerkt in de applicatie en is zo op elk moment te raadplegen met een smartphone, tablet enz.

Bayer Garden wenst alle huidige en toekomstige gebruikers alvast veel plezier met deze app!

          

Ontwikkeld door AppsforAgri